Cupguiden på laget.se

Här hittar du information och länkar till flera roliga cuper! Klicka på den cup du vill läsa mer om för att ta del av datum, spelklasser och annan viktig fakta. Under rubriken Sport här nedanför kan du välja din sport för att lättare hitta en cup som passar just dig och ditt lag.

Stort lycka till på ditt lags nästa cup önskar vi på laget.se!

Göransson Cup Innebandy

Datum 4-6 oktober 2019
Sista anmälningsdag 15 juli 2019
Arrangör Sandvikens AIK Innebandy och Sandvikens IF
Köpmangatan 18
811 36 Sandviken
Kontaktperson Anders Eriksson
Anders Eriksson
Hemsida
Spelklasser Klasser 10-18 år samt parasportklass
Anmälningsavgift 2100:-/lag
Gästkortsavgift Deltagarkort EJ BOENDE LAG:
150:- per spelare, ledare gratis.

Deltagarkort BOENDE LAG:
Lag som bokar med boende har deltagaravgiften inkluderad i boendekostnaden per person.
560:-/790:- per spelare, 410:-/640:- per ledare inkl. helpension och deltagarpaket.
Go¨ransson_Cup_450x140

Premiär för Göransson Cup Innebandy!

Ni som känner till Göransson Cup Futsal där fokus är på upplevelse, glädje och kringaktiviteter kommer att känna igen det även i innebandycupen. Det ska vara en fest som ger barn och ungdomar härliga minnen för livet.

Våra tankar kring turneringen är att vi ska ha samma upplägg som futsalturneringen och vi har valt datumet utifrån att det här ska ses som en rolig start på säsongen. Istället för att själva boka träningsmatcher mot lag ni ändå ska möta i seriespelet så får ni här möta lag från andra distrikt (i den utsträckning det går att få till).

Underlaget blir helt nya mattor (för innebandy och inomhusidrotter) som läggs ut på Göransson Arena för att skapa bästa förutsättningar. Det i kombination med att alla matcher spelas under ett och samma tak samt i en hall drygt 100 meter bort gör att man slipper transporter mellan olika hallar.