Cupguiden på laget.se

Här hittar du information och länkar till flera roliga cuper! Klicka på den cup du vill läsa mer om för att ta del av datum, spelklasser och annan viktig fakta. Under rubriken Sport här nedanför kan du välja din sport för att lättare hitta en cup som passar just dig och ditt lag.

Stort lycka till på ditt lags nästa cup önskar vi på laget.se!

Göransson Cup Innebandy

Datum 2-4 oktober 2020
Sista anmälningsdag 10 augusti 2020
Arrangör Sandvikens AIK Innebandy och Sandvikens IF
Köpmangatan 18
811 36 Sandviken
Kontaktperson Anders Eriksson
Anders Eriksson
Hemsida
Spelklasser Klasser 9-18 år
Anmälningsavgift 2100:-/lag
Gästkortsavgift Deltagarkort EJ BOENDE LAG:
150:- per spelare, ledare gratis.

Deltagarkort BOENDE LAG:
Lag som bokar med boende har deltagaravgiften inkluderad i boendekostnaden per person.
560:-/770:- per spelare, 410:-/620:- per ledare inkl. helpension och deltagarpaket.
gc-innebandy-stor

Sveriges häftigast innebandycup!

Göransson Cup i innebandy är succécupen från 2019 då första upplagan spelades. Ett samarbete mellan Sandvikens AIK Innebandy och Sandvikens IF Fotboll.

Se film från premiärcupen här!

Turneringen kommer att erbjuda underlag av toppnivå då våra nya (2019) sportgolv kommer att läggas ut på Göransson Arena. Samtliga matcher kommer att spelas inom Jernvallens idrottsområde i två hallar endast 100 meter från varandra, 6-7 planer i Göransson Arena och 2-4 planer i Jernvallens A och B-hall.

Turneringen genomförs i Göransson Arena där vi kan erbjuda en unik cup-upplevelse för både deltagare och publik.