Cupguiden på laget.se

Här hittar du information och länkar till flera roliga cuper! Klicka på den cup du vill läsa mer om för att ta del av datum, spelklasser och annan viktig fakta. Under rubriken Sport här nedanför kan du välja din sport för att lättare hitta en cup som passar just dig och ditt lag.

Stort lycka till på ditt lags nästa cup önskar vi på laget.se!

Partille Cup

Datum 29 juni - 4 juli 2020
Sista anmälningsdag 1 april 2020
Arrangör Partille Cup
Arenatorget 2
433 38 Partille
Kontaktperson Partille Cup
Partille Cup
Hemsida
Spelklasser Flickor/Pojkar 10 – Flickor/Pojkar 21
Minihandboll 8-9 åringar
Parahandboll - PHW (gående) och PHWC (rullstol)
Anmälningsavgift Skolboende lag 1950:-
Gästkortsavgift 2350:-/person Inkl. 5 nätter, 15 måltider och arrangemang
cupguide_450x160

Partille Cup är världens största och mest internationella ungdomsturnering i handboll. Varje år deltar ca 1200 lag från mer än 40 nationer, turneringen spelas utomhus på 65 planer.

För oss är handboll mer än en fysisk aktivitet, det är ett universellt språk. Ett språk som har kraften att ta bort olikheter och förena oss. Tillsammans, och med vår passion och kärlek till sporten, skapar vi den fantastiska mötesplats som gör Partille Cup till en unik global turnering.