Cupguiden på laget.se

Här hittar du information och länkar till flera roliga cuper! Klicka på den cup du vill läsa mer om för att ta del av datum, spelklasser och annan viktig fakta. Under rubriken Sport här nedanför kan du välja din sport för att lättare hitta en cup som passar just dig och ditt lag.

Stort lycka till på ditt lags nästa cup önskar vi på laget.se!

Stenungsunds Fotbollsfestival

Datum 5-7 juli 2019
Sista anmälningsdag 20 maj 2018
Arrangör Stenungsunds IF
Yttre Ringleden 6
444 21 STENUNGSUND
Kontaktperson Henrik Frendin
Henrik Frendin
Hemsida
Spelklasser Flickor 9-12 år
Pojkar 9-12 år
Anmälningsavgift 1.000:-
Gästkortsavgift 1000:-/deltagare, två nätter med 2 x middag och 2 x frukost
sff-450x140

Vi har glädjen att bjuda in era lag till 2019 års upplaga av Stenungsunds Fotbollsfestival.
Det är tredje upplagan i år och spelformen är 7 vs 7 i alla klasser. Fotbollsfestivalen är öppen för deltagande lag, tjejer & killar, i ålder 2007-2010.
Dispenser kan ges till överåriga spelare enligt förbundsregler.
Fotbollsfestivalen spelas en skön sommarhelg 5 – 7 juli 2019, alla matcher och festivalområdet är på havsnära SIF Gården.
Fokus för Fotbollsfestivalen är glädje, gemenskap, fair play och spännande matcher.
Varje åldersklass spelas lördag-söndag, incheckning fredag för resande lag och gott om tid för gemensam middag och aktivitet ihop med laget?
Extra kul i år är att Pia Sundhage kommer ner med flicklandslaget som spelar en landskampsturnering (Nordisk Flick) i Bohuslän samma vecka som Fotbollsfestivalen. Lördag 6 juli är det landskamp, sannolikt en Sverigematch, nere på Nösnäsvallen som ligger 100 meter från skolboendet som erbjuds våra deltagande lag.