Chokladexperten

Adress: Fredsgatan 16, 93237 Ursviken
E-post: info@chokladexperten.com

Chokladexperten

Vi på chokladexperten vill ge föreningar och skolklasser ett tydligt koncept: hög förtjänst, lättsålda produkter och att det ska var enkelt och smidigt för er att utföra. Samtidigt, kanske även viktigast av allt, jämnar det ut de ekonomiska förutsättningarna.

Från det viktigaste till det bästa, ni har alltid minst 50 kr i förtjänst/ask såld!

• Inga utlägg - Sälj först betala sen
• Fantastisk support - Om frågor finns kan vi på chokladexperten alltid svara
• Fina askar, perfekt gåva - Kanske till och med världens bästa julklapp?
• Hög förtjänst - Hela 50 kronor från första ask
• Lyxig belgisk choklad - Till bra pris
• Säljs exklusivt av skolklasser och föreningar
• 30 dagar kredit på fakturan

Vi tror att nästan alla gillar choklad av hög kvalité som dessutom säljs till ett bra pris. Med våra belgiska chokladpraliner av högsta kvalité finns alla förutsättningar att ni ska nå ert mål. De belgiska chokladpralinerna är paketerade i en klassik belgisk ballotin-förpackning, perfekt som gåva eller bara vardagslyx.

Ett lag med 20 spelare som säljer 20 förpackningar var så har ni tjänat 20 000 kr.