Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Frescht AB

Kontaktuppgifter

Adress: Rösgatan 33z, 80645 Gävle
Telefon: 026-2806868
E-post: info@frescht.se
Hemsida:

Frescht AB

Idrott är något som skapar en gemenskap och är för de allra flesta ett sätt att umgås och ha roligt. Förutom detta är idrotten ett sätt att uppfostra och förbereda våra ungdomar på vuxenlivet. Faktum är många som idrottat i sin ungdom också har ett försprång när steget sedan leder oss ut i arbetslivet!

Idrotten är något som sammansvetsar vårt samhälle och för människor som annars aldrig skulle träffas samman på ett sätt få andra forum lyckas med. Detta tycker vi är helt fantastiskt!

Produkter

Vi har tillsammans med LdB tagit fram en serie speciellt paketerade produkter för er att sälja. Paketen innehåller 4 st duschcremer för bara 100 kr! Vilket ger 30 kr till laget!

LdB erbjuder kvalitativa och välkända produkter som många gillar och använder dagligen. Det är produkter som vem som helst kan använda och har användning för.

Vi erbjuder er en lättsåld produkt som ger era kunder en fresh start på dagen, och ert lag en frescht! start på säsongen.

Säljexempel

Vi vill hjälpa så många unga som möjligt att ha rätt förutsättningar för att kunna genomföra roliga och givande aktiviteter. Därför hjälper vi både föreningar, lag och skolklasser att tjäna pengar med god förtjänst.

Ni behåller 30% av allt ni omsätter. Vi tycker inte att det skall spela någon roll om man är en stor förening eller en liten skolklass. Alla skall kunna tjäna pengar hos oss.

Utöver att ni tjänar 30% av allt ni omsätter så hjälper ni dessutom Barncancerfonden att hjälpa så många som möjligt till en bättre tillvaro.

« Föregående Till översikten Nästa »