Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

GUTZ

Kontaktuppgifter

Adress: Box 22 300, 250 25 Helsingborg
Telefon: 042 – 25 08 38
E-post: info@gutz.se
Hemsida:

GUTZ

Tjäna pengar till föreningen:

GUTZ produkter har drivit försäljning åt föreningar över hela Sverige och hjälpt till att finansiera en rad olika aktiviteter. När en förening har god ekonomi blir allt möjligt. Plötsligt finns det pengar till att byta ut sliten sportutrustning mot ny. Det kan vara allt från fotbollsmål till hockeyklubbor och matchställ. Börja redan idag med att sälja kvalitativa kläder från GUTZ, det är enkelt och lönsamt. Med oss tjänar ni mest till föreningen!

GUTZ erbjuder föreningen extra pengar om ett samarbetsavtal undertecknas, som ger föreningen 2,5% - 7,5% på lagens omsättning utöver de 30% som lagen tjänar.

Produkter

Det bästa med GUTZ är enkelheten. Vi erbjuder snygga sportkläder för både vuxna och barn samt även underkläder och andra produkter. Kika i vår katalog redan nu!

Det är inte krångligt att tjäna pengar genom att sälja våra produkter. Vi har inte bara riktigt bra produkter, en smart app som förenklar betalning och erbjuder smidig direktleverans – vi har även en högre förtjänst än de flesta andra.

Säljexempel

Hela 60 kronor av 200 kronor per sålt paket går direkt tillbaka till era lag.

Vill ni ha vår hjälp att motivera och dra igång en försäljning eller diskutera samarbetsavtal? Har ni en cup eller föreningsdag finns det möjlighet att GUTZ kan vara på plats för att visa upp våra produkter och dela ut varuprover. Kontakta oss redan idag!

Bläddra vår katalog!
Skicka efter gratis varuprov!« Föregående Till översikten Nästa »