Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

HAVSKASSAN Tallink Silja

Kontaktuppgifter

Adress: Hamnprinsvägen 10  , 115 41 Stockholm
Telefon: 08-22 21 40
E-post: salessupport.sto@tallinksilja.com
Hemsida:

HAVSKASSAN Tallink Silja

Tjäna pengar med Havskassan - Ingen försäljning, endast förmedling!

Sprid resor via Havskassan och tjäna pengar till laget eller föreningen! Havskassan ger dina nära och kära upp till 20% rabatt på hytten på kryssningar, hotellpaket och konferensresor med Tallink & Silja Line. Alla resor som bokas med er egna rabattkod gör att ni får pengar till lag- eller föreningskassan!

Hur går det till?

Det är enkelt att ansluta sig till Havskassan. Ansök via länken nedan, vi skickar därefter en rabattkod som laget/klubben sprider ex till familj, vänner och sponsorer. Och laget eller klassen får sedan 5% av det totala beloppet som är bokat med rabattkoden. Hur bra och enkelt är inte det!

Produkter

Tallink och Silja Line erbjuder 23h nöjeskryssning med Galaxy eller minisemester med två nätter på havet och en dag iland till Helsingfors, Tallinn och Riga. Kryssa eller stanna en eller flera nätter på hotell med flera förmånliga hotellpaket på samtliga destinationer. 

Säljexempel

Tjäna 2600 kr
20 personer förmedlar 1 resa för 4 personer inkl. måltider.

Tjäna 7800 kr
20 personer förmedlar 3 resor för 4 personer inkl. måltider.

Tjäna 13 000 kr
20 personer förmedlar 5 resor för 4 personer inkl. måltider.

Tjäna 21 100 kr
20 personer förmedlar 10 resor för 4 personer inkl. måltider.

Exempel ovan är baserat på 4 personer (2 vuxna och 2 barn) som delar B-hytt inkl rabatt till Helsingfors, Tallinn eller Riga med förbokad middag och frukost t/r. Tabellen utgår från Tallink & Silja Lines lägsta hyttpriser. 

TIPS! Tjäna mer pengar på att förmedla helgavgångar och grupper.

« Föregående Till översikten Nästa »