Kirrat och Klart

Kirrat och Klart

KirratochKlart.se
Lättsålt, inga utlägg, hela 50% i förtjänst

• Tjäna 50% på allt ni säljer!
• Inga utlägg – ingen risk!
• Fri frakt och fria returer!
• Lättsålt och hög kvalitet!

När ni säljer Kirrat och klarts lättsålda herrgårdsljus kan ert idrottslag, skolklass eller förening tjäna snabba pengar till det stora äventyret.

Det är ni som gör jobbet därför tycker vi att det är självklart att ni ska få behålla 50% av er försäljning. Ni lägger aldrig ut ett öre och ni har självklart fri retur på det ni inte får sålt!

För oss är det väldigt viktigt att du blir nöjd med oss som samarbetspartner. Du ska känna att du får allt det stöd och den service du behöver för att ni ska lyckas med ert projekt. Av oss kommer ni att få både en bra produkt och service av världsklass!

Hög efterfrågan året runt, en utmärkt present för alla tillfällen.

Våra fina handstöpta och traditionella herrgårdsljus är ca 35 cm höga och har en brinntid på ca 9,5 timmar. De är självklart tillverkade med miljöhänsyn.

Ljusen kommer i en fin förpackning som innehåller sex herrgårdsljus. De finns i färgerna vitt, rött och gult – en utmärkt present som passar alla och för alla tillfällen och högtider under året.

Nyhet! Nu finns ljusen även i silver och guld – perfekta till jul, nyår, bröllop och fest!

Ni säljer ljusen för 100 kr per paket varav 50 kr går direkt till er. Ni behåller alltså 50% på allt ni säljer.

Är ni t.ex. 25 personer som säljer 12 paket var tjänar ni hela 15.000 kr – rakt ner i er kassa!

Många beställer ljusen innan försäljningen börjar. På så vis har de en produkt att visa upp. Andra föredrar att gå runt och ta upp beställningar i förväg och därefter skicka efter ljusen från oss. Ni väljer själv den variant som passar just er bäst.