Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Ljusmannen

Kontaktuppgifter

Adress: Mottagaregatan 15, 421 33 Göteborg
Telefon: 031-283318
E-post: ljus@ljusmannen.se
Hemsida:

Ljusmannen

- Lättsålda Herrgårsljus, ingen risk och störst förtjänst

Vi på Ljusmannen AB har sålt Herrgårdsljus sedan lång tid tillbaka. Ljusen såldes till en början enbart till restauranger i Göteborg och Stockholm, vilka ställde höga krav på kvalitet. Ljusen fick ej rinna, de skulle ha lång brinntid samt att utseendet skulle vara av stöpt karaktär, vilket är en tacksam produkt att sälja. Vi har tagit fram en stilfull presentförpackning om 6 st ljus. Vi säljer dessa ljus främst genom föreningar, skolklasser och idrottsklubbar, vilka säljer ljusen med mycket god provision och tjänar därmed extra pengar.

Ljusen är perfekt att sälja då det är en förbrukningsvara och kunderna kommer vilja ha dem nästa år igen och ni bygger upp en egen kundkrets.

Vill ni veta mer? Ring oss gärna på 031 – 28 33 18.

Produkter

-Herrgårsljus i exklusiv presentförpackning I våra Herrgårdsljus använder vi endast de bästa råvarorna, som tillsammans med rätt typ av vekar gör att ljusen brinner med en stor och klar låga utan att rinna eller ryka.Stearinet är certifierat fritt från palmolja och är av högsta kvalitet. Ljusen är 38 cm långa och har en brinntid på över13 timmar.

Vårat sortiment består av ljus i 14 olika färger, varav tre av dem är metalljus i guld, silver och koppar.

Läs mer på vår hemsida för ytterligare information, ljusmannen.se

Säljexempel

- Så här mycket kan ni tjäna Om ni är 25 stycken i gruppen som ska sälja våra Herrgårdsljus har vi nedan tagit fram exempel på vad ni skulle kunna göra för förtjänst!

Säljer ni 10 askar var blir er förtjänst 14 250 kr
Säljer ni 20 askar var blir er förtjänst 18 500 kr
Säljer ni 30 askar var blir er förtjänst 42 750 kr

Ovan exempel innebär kredittid på 45 dagar, fraktfritt, returrätt och inga övriga kringkostnader för er. Det är enkelt och smidigt att sälja våra ljus!

Gå gärna in och läs vidare på vår hemsida eller testa vår räknesnurra för att se hur mycket just ni i er grupp kan tjäna, eller ring oss på 031 – 28 33 18.« Föregående Till översikten Nästa »