Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Sportfisken.se

Kontaktuppgifter

Adress: Älvdalsvägen 44, 16575 HÄSSELBY
Telefon: 070-3361202
E-post: info@sportfisken.se
Hemsida:

Sportfisken.se

Enklast av alla!
Ni säljer - vi sköter resten.
Sportfisken samarbetar med Miljöfiskbilen som levererar varorna direkt hem till kunderna och tar betalt vid leverans. Som kontaktperson kan du fokusera på att peppa ungdomarna, och slipper bygga om garaget till lager eller leka kronofogde för att få in redovisningar och pengar.

Produkter

Alla äter fisk!
Sportfisken levererar miljömärkt och svenskfiskad fisk direkt hem till svenska hushåll. Högsta kvalitet och unika produkter som Abborre och Löjrom från Kalix eller Gös från Hjälmaren. Styckfryst och portionsförpackat med lång hållbarhet.

Säljexempel

Lättsålt och bra betalt!
Vi har bra avtal och låga omkostnader. Därför kan vi erbjuda unika produkter med hög kvalitet till bra pris. Med ett mål på 4 kunder per säljare tjänar ett lag med 25 barn i genomsnitt 25 000:-

Löpande intäkt!
Sportfiskens kunder köper gärna all sin framtida fisk från oss. Det gör att ni tjänar pengar löpande så länge kunden väljer att stödja ert lag.

« Föregående Till översikten Nästa »