Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Terry & Friends

Kontaktuppgifter

Adress: Ryssnäsgatan 3, 504 64 Borås
Telefon: 033-47 50 80
E-post: info@terrynfriends.com
Hemsida:

Terry & Friends

Terry & Friends vänder sig till er som idrottslag, förening elelr skolklass som vill tjäna lite extra pengar till cupen, lägret eller kanske klassresan. Hos oss kan ni enkelt tjäna pengar och nå era drömmars mål genom att sälja högkvalitativa och väl efterfrågade produkter för hem och fritid.

Produkter

Att sälja våra produkter är enkelt. De är väl efterfrågade och många av de varumärken som vi erbjuder är redan väl etablerade bland den målgrupp ni når ut till. Prisklassen på våra produkter varierar så det är enkelt att hitta något som passar alla. Ni har även förmånen att sälja vissa av våra produkter till kampanjpriser, det vill säga att ni har en fördel då ni kan erbjuda ett bättre pris än butikspriserna på samma vara.

Säljexempel

Ni får alltid 30% förtjänst på er försäljning dessutom en sponsrings bonus på 1000-3000:- som Är baserat på er försäljning.

« Föregående Till översikten Nästa »