Tvättmästarn

Adress: Hyllie Allé 15, 215 34 Malmö
E-post: info@tvattmastarn.se

Tvättmästarn

Det enklaste sättet att tjäna pengar till laget & klassen är att sälja produkter ALLA använder dagligen, året om. Det är just sådana produkter TVÄTTMÄSTARN erbjuder er att sälja.

I TVÄTTMÄSTARN´s sortiment hittar ni prisvärda förbrukningsvaror av hög kvalité. Att produkterna är Svensktillverkade och miljömärkta med Svanen gör det extra lättsålt. Förbrukningsvaror har ju en förmåga att ta slut, med TVÄTTMÄSTARN fortsätter ni tjäna pengar på alla påfyllningar era kunder gör. Mer pengar för mindre arbete!

Är det roligt att tjäna pengar så engagerar det! Vi på TVÄTTMÄSTARN har alltid lite säljtävlingar, just nu har alla som säljer TVÄTTMÄSTARN chans att vinna biljetter till NHL-fighten i Globen, biobiljetter, presentkort på McDonalds mm. Det ska vara kul att sälja, då blir resultatet bra!

I TVÄTTMÄSTARN´s sortiment hittar du produkter ALLA använder varje dag, alltså sånt du som kund inte bara köper bara för att vara snäll, utan för att du verkligen vill ha och behöver.

• Toapapper & Hushållspapper – Sveriges drygaste?
• Tvättmedel & Sköljmedel
• Allergitvättmedel – rekommenderas av Astma & Allergiförbundet
• Sports Active – flytande tvättmedel för träningskläder och utrustning
• Maskindisktabletter
• Våt & Stark – världens bästa hushållspapper? Går inte att blöta sönder i vatten, dessutom helt rep & luddfritt.

TVÄTTMÄSTARN´s sortiment håller högsta kvalité. Svensktillverkat och Svanenmärkt är för oss en självklarhet. Vi är stolta över våra produkter.

Beställ Gratisprover & Info-paket så får du själv testa produkterna innan ni bestämmer er för att sälja TVÄTTMÄSTARN. Proverna får du givetvis helt förutsättningslöst.

Beställ dina prover här >

Den största skillnaden är att TVÄTTMÄSTARN`s Produkter räcker betydligt längre än andra. Fler tvättar per kilo och mycket mer papper på rullarna, med andra ord billigare i längden. Du betalar lite högre pris per förpackning men självklart blir priset vid varje användningstillfälle väldigt lågt. Dessutom tar det ju mindre plats därhemma.

Förpackningarna är lite lagom stora, inga årsförbrukningar, de flesta ligger mellan 175-235kr/paket, så alla har möjlighet att stötta er.

Läs mer om produkterna här >

Med TVÄTTMÄSTARN har ni alltid en hög förtjänst, just nu är den extra hög, hela 52kr/sålt paket och dessutom bonusar på upp till 3000kr.

Snittet i år ligger på ca 17 paket/säljare.

18 pers á 17 paket ger er 17.400kr inkl bonus.
25 pers á 17 paket ger er 23.600kr inkl bonus
32 pers á 17 paket ger er 31.300kr inkl bonus

Detta är inte hela sanningen, produkterna tar slut och kunderna fyller på, så 1000-lapparna fortsätter ticka in.

Skellefteå AIK U10 har dragit in över 50.000kr
IF Björklöven P07 tjänade 33.000 kr

"Det bästa med Tvättmästarn är att man säljer produkter som alla behöver, dessutom mycket bra förtjänst per paket." Petra Gunneriusson, IF Björklöven P07

Fler referenser här >