VÄN Consciously Clean Sweden (VÄN Sweden)

Adress: Gjuterigatan 9, 551 18 JÖNKÖPING
E-post: info@vansweden.se

VÄN Consciously Clean Sweden (VÄN Sweden)

VILL DU BLI VÅR VÄN?

VÄN är en ny serie svensktillverkade, skonsamma och miljöanpassade hygien- och rengöringsprodukter som är vänliga mot både människor och miljö. Sortimentet innehåller alltifrån duschkrämer och schampon till hudkrämer, liniment, massageolja och specialtvättmedel för funktionskläder. Ett medvetet val för alla som lever ett aktivt vardagsliv! Produkterna säljs via föreningar, skolklasser och egen webbutik.

Våra kärnvärden är: Vänliga mot miljön – Vänliga mot människan – Vänliga mot plånboken.

VÄN är alternativet för dig som tycker det är viktigt att använda miljöanpassade produkter som man mår bra av. Våra produkter utvecklas i nära samarbete med erfarna och etablerade svenska aktörer. Vi ställer höga krav på kvalitet och säkerhet. Produktionen sker i kontrollerade processer och följer läkemedelsverkets krav på så kallad god tillverkningssed (GMP). Våra samarbetspartners har moderna fabriker och sätter kvalitet och miljö i fokus.

Produkterna är framtagna för den som är aktiv och tränar mycket och därmed även duschar mycket. De håller hög kvalité och är väldigt dryga. Produkterna säljs i flera olika kombinationer i färdiga paket som kostar 200 kr eller 150 kr per paket. Förtjänsten är 50 kr respektive 37 kr per paket.

Produkterna är lättsålda eftersom det är produkter som alla har nytta av i vardagen, likaväl den egna familjen som vänner, bekanta, kollegor och grannar.

EXEMPEL 1:
• Laget/skolklassen har 20 aktiva/elever
• Var och en säljer 5 paket à 200 kr, dvs för 1 000 kr med en förtjänst om 250 kr
• Totalt säljer laget/skolklassen 100 paket för 20 000 kr och tjänar 5 000 kr
20 AKTIVA – 5 PAKET VAR – FÖRTJÄNST 5000 kr

EXEMPEL 2:
• Laget/skolklassen har 30 aktiva/elever
• Var och en säljer 7 paket à 200 kr, d.v.s. för 1 400kr med en förtjänst om 350 kr
• Totalt säljer laget/skolklassen 210 paket för 42 000 kr och tjänar 10 500 kr
30 AKTIVA – 7 PAKET VAR – FÖRTJÄNST 10 500 kr

BLI VÅR VÄN – BESTÄLL PROVER OCH ANMÄL DITT LAG HÄR!

FÖLJ OSS PÅ: Facebook: VanCCSweden. Instagram: @van_sweden