Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Newbody Family

Kontaktuppgifter

Adress: Ekonomivägen 11, 436 33 Askim
Telefon: 031-709 56 50
E-post: info@newbodyfamily.com
Hemsida:

Newbody Family


Newbody Family har sedan 1987 hjälpt lag, skolklasser och föreningar att tjäna pengar till såväl cuper och träningsläger som skolresor och större föreningsutgifter. Vårt syfte är att skapa ett samhälle där alla barn och ungdomar får möjligheten att uppleva Sveriges fantastiska föreningsliv och att ingen ska behöva avstå från klassresan på grund av ekonomiska hinder. Sedan starten har vi delat ut över 1,4 miljarder kronor till skola och föreningsliv och genom att sälja Newbody Familys produkter har hundratusentals barn och ungdomar uppnått sina gemensamma mål och drömmar. Tiotusentals resor och aktiviteter har genomförts och otaliga minnen har skapats!

Produkter


Newbody Family består av tre varumärken som kompletterar varandra. Sortimentet utvecklas ständigt och idag finns allt ifrån populära bas- och funktionsplagg till kryddor och heminredning.

Leverans & förtjänst

När ni som säljande grupp får er leverans är den alltid färdigsorterad och packad per säljare, så ni slipper sortera allt själva. Vi har dessutom 100% leveransgaranti.

Våra paket kostar 120–250 kronor. Förtjänsten ligger alltid på 25%, så ni behåller alltså 30–63 kronor per sålt paket. Ett paket kan innehålla allt ifrån ett par träningstights till en box med sex olika grillprodukter som räcker till många härliga middagar. De flesta av produkterna från Spicy Dream och Home Seremonies är dessutom packade i fina presentförpackningar och passar därmed perfekt som gå bort-presenter!


Säljexempel


Om ett paket kostar 200 kronor får ni 50 kronor per sålt paket. Låt säga att ni är 25 personer i den säljande gruppen:

Sälj 15 paket x 25 personer = ni tjänar 18 000 kr

Sälj 20 paket x 25 personer = ni tjänar 24 000 kr

Sälj 25 paket x 25 personer = ni tjänar 29 500 kr

Klicka här för att komma till vår säljkalkylator och för att läsa mer om hur enkelt det är att sälja med Newbody Family.

Starta en försäljning med Newbody Family och börja se fram emot cupen, lägret eller klassresan redan idag! Skicka in din intresseanmälan här.


« Föregående Till översikten Nästa »