Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Bingolotto - Sveriges största sällskapsspel!

Kontaktuppgifter

Adress: Folkspel Ideell Förening, Von Utfallsgatan 1, 415 05 Göteborg
Telefon: 0771-72 72 00
E-post: kundcenter@folkspel.se
Hemsida:

Bingolotto - Sveriges största sällskapsspel!

Varje söndag klockan 18.00 bänkar sig flera hundratusentals tittare framför Bingolotto i TV4. Lotta Engberg och Stefan Odelberg bjuder på förstklassig underhållning och spännande spelmoment i Sveriges största sällskapsspel. Under ett år skapar vi ca 20 nya miljonärer och nästan 200 nybilsägare. Sedan är det tusentals andra som vinner vinster för miljontals kronor i form av kontanter, resor, inredning, hemelektronik och mycket mer.

Kort fakta
• Tjäna 20 kr per enkellott och 40 kr per dubbellott
• Säljperiod mellan augusti och juni
• Full returrätt på osålda lotter

Produkter

Förutom strax över 40 ordinarie spelomgångar per år har vi fyra storomgångar: Höstspecial allhelgona, Påskspecial, Uppesittarkväll och Nyårsbingo. Den största av dem är Bingolottos Uppesittarkväll, där vi sålde över 3 700 000 lotter år 2018! Det blev över 50 miljoner direkt tillbaka Sveriges föreningar bara på en enda kväll. En fantastisk möjlighet för både föreningar och lag att tjäna riktigt bra med pengar!

Säljexempel

• Sälj 15 lotter x 25 personer= 7 500 kr
• Sälj 25 lotter x 25 personer= 12 500 kr
• Sälj 35 lotter x 25 personer= 17 500 kr

I vår Vinstkalkylator kan du räkna ut hur mycket ni behöver sälja för att nå just ert mål! Klicka på hemsideadressen här bredvid för att komma direkt dit.
« Föregående Till översikten Nästa »