Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Bingolotto - Sveriges största sällskapsspel!

Kontaktuppgifter

Adress: Folkspel Ideell Förening, Von Utfallsgatan 1, 415 05 Göteborg
Telefon: 0771-72 72 00
E-post: kundcenter@folkspel.se
Hemsida:

Bingolotto - Sveriges största sällskapsspel!

Varje söndag klockan 18.00 bänkar sig flera hundratusentals tittare framför Bingolotto. Lotta Engberg och Stefan Odelberg bjuder på förstklassig underhållning och spännande spelmoment i Sveriges största sällskapsspel.

BingoLotto ägs av Folkspel som är föreningslivets egna lotteribolag och BingoLotto präglas av engagemanget och överskottet som går till Sveriges föreningar.

Snabb fakta om att sälja bingolotter
• Laget tjänar hela 18-23 kr per såld bingolott
• Säljperioden sträcker sig mellan augusti och juni
• Laget har full returrätt på osålda lotter
• Bingolotter är populära och lättsålda

Produkter

Förutom strax över 40 ordinarie spelomgångar per år har vi också våra populära storomgångar: Påsksbingo, Uppesittarkväll och Nyårsbingo. Den största av dessa är Bingolottos Uppesittarkväll. Uppesittarkvällen 2021 genererade 105 miljoner direkt tillbaka Sveriges föreningar, på bara en enda kväll. En fantastisk möjlighet för både föreningar och lag att tjäna riktigt bra med pengar, med andra ord!

Säljexempel

• Sälj 15 lotter x 25 personer= 6 750 kr
• Sälj 25 lotter x 25 personer= 11 250 kr
• Sälj 35 lotter x 25 personer= 15 750 kr

Kom i gång med er lagförsäljning snabbt och enkelt på vår hemsida. Länken hittar du till höger. Lycka till!« Föregående Till översikten Nästa »