BUTIQEN

Adress: Sjöstadskajen 1, 178 51 Ekerö
E-post: info@butiqen.se

BUTIQEN

Tryggt. Helt hanteringsfritt. Hög förtjänst.

Säg hejdå till dörrknackningar, pengahantering och leverans. När ni ansluter er till BUTIQEN får ni en egen webbshop där alla ni känner kan handla produkter från hundratals kända varumärken. Produkter de verkligen vill ha och behöver. Ni får en generös andel på allt som säljs, men slipper hantering med betalning, lager och varor. Försäljning sker online och varorna levereras direkt till köparen.

Kort sagt – ni får tillgång till en mer eller mindre självgående intäktskälla där ni löpande tjänar pengar på allt som säljs!

• Helt hanteringsfritt
• Produkter folk vill ha
• Tryggt och smidigt
• Hög förtjänst

Det enda ni behöver göra är att se till att så många som möjligt hittar till er shop och handlar.

Det är kostnadsfritt att ansluta sig och ni kan ansluta er som hel förening, sektion eller enskilt lag.

Ert online-varuhus har samma sortiment som BUTIQEN. Det vill säga, mer än 30 000 produkter för alla åldrar och smaker – från kända varumärken så som Adidas, Nike, Elizabeth Arden, Nyx, LOL Surprise!, Philips, Sony och Samsung.

Produktkategorier: Elektronik, Hus & Hem, Hälsa & Skönhet, Mode, Sport & Fritid, Barn och Husdjur.

Presentkort

Ni kan också erbjuda presentkort. Ni får samma ersättning på presentkortsförsäljningen som på övriga produkter.

Så här mycket kan ni i snitt tjäna (baserat på en grupp om 25 personer):

2 försäljningar/pers* = 5 000 kr
4 försäljningar/pers* = 10 000 kr
9 försäljningar/pers* = 25 000 kr

*Baserat på snittbeloppet för köptillfälle online per månad enligt E-BAROMETERN 2020 framtagen av HUI Research & PostNord

Testa vår räknesnurra för att se hur mycket ni kan tjäna.

Läs mer om hur det funkar här.