Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

FoodEcoBox

Kontaktuppgifter

Adress: -, - -
Telefon: -
E-post: test@test.se
Hemsida:

FoodEcoBox

Vi är ett svenskt företag som erbjuder smarta och hållbara matlådor med vakuumteknologi som vi kallar smarta ekologiska matlådor. Våra produkter bidrar till att minska matsvinnet i hushållen, som står för cirka 10% av de globala växthusgaserna, genom att förlänga hållbarheten på maten upp till fem gånger längre än vanliga matlådor. Vi har en stark vision att halvera matsvinnet i hushållen till 2030, och bidra till en mer hållbar värld. Med FoodEcoBox kan du äta gott, spara pengar och göra skillnad. Läs mer på foodecobox.com.

Produkter

Ett genomsnittlig svenskt hushålls slänger mat för ca 6000kr varje år helt i onödan. Våra smarta ekologiska matlådor förlänger hållbarheten och bibehåller näringen och håller maten färsk upp till x5 gånger, jämfört med en vanlig matlåda. Det medför ett minskat matsvinn och lägre matkostnader. Vi har olika storlekar och former för att passa att från lunchlåda, rester, sallad, pålägg, frukt, sallad och skaldjur mm. Självklart kan de förvaras både i kyl och frys och tillaga mat i ugnen. Behållarna kan diskas i diskmaskin.

Säljexempel

Digital försäljning: Registrera dig och få en länk som ni delar i era sociala medier, skickar sms och mejl till vänner och bekanta eller delar ut fysiskt mm där ni uppmanar till köp av våra smarta ekologiska matlådor. 20% av ordervärdet ex moms på de köp gjorda av de kunder som klickat på länken inom 60 dagarna tillfaller laget med automatisk utbetalning. Utbetalning sker med en 30 dagarsintervall. Teoretiskt kan ni få en beställning inom 15 min från det att ni anmäler er, så enkelt är det att komma i gång. Läs mer på hemsidan.

Klassisk försäljning: Anmäl er och ta emot säljmaterial. Ta upp orders i er omgivning och ta betalt från era kunder. Ni lägger er beställning till oss enligt de instruktioner ni får från oss vid anmälan. På er order får ni 25% rabatt jämfört med ordinarie pris, ni mottager varorna inom 3–5 arbetsdagar och betalar sedan oss inom 30 dagar och behåller mellanskillnaden. Smidigt och enkelt.« Föregående Till översikten Nästa »