Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Candleking

Kontaktuppgifter

Adress: Tjärnstigen 15, 13561 Stockholm
Telefon: 0723337263
E-post: info@candleking.se
Hemsida:

Candleking

Candleking är ett nybildat företag som erbjuder klasser och föreningar/lag att tjäna pengar genom att sälja världens mest sålda och omtyckta doftljus. Candlekings koncept är att ge den största andelen av pengarna till klassen och föreningen/laget för att det ska vara så lätt som möjligt att tjäna stora pengar.

Candleking ser till att ni inte tar någon ekonomiskt risk. Ni säljer först och betalar sen. Candleking ger också den högsta förtjänsten med 90 kronor per såld doftljus. Frakten tar vi hand om såklart – och vi finns alltid på plats om det skulle vara några bekymmer eller problem.

Produkter

Yankee Candles klassiska stora doftljus är dom mest sålda ljusen i världen, med över 200 miljoner sålda ljus per år. Nu har ni samma möjlighet som klasser och sportlag i USA som gynnats av att tjäna mer pengar än på något annat sätt. Vare sig det är Clean Cotton eller Pink Sand så finns allas favoriter i vårt sortiment och är superlätt att sälja!

Alla dofterna är utvecklad av Yankee Candles egna parfumörer. Kreationerna testas, granskas och bara dom mest älskade får till slut bära Yankee’s namn. Alla ljusen ger en härlig ren doft i hela rummet och varar länge. Alla dofterna är IFRA certifierade.

Säljexempel

- Sälj 5 doftljus x 25 personer = 11 250 kronor
- Sälj 10 doftljus x 25 personer = 22 500 kronor
- Sälj 15 doftljus x 25 personer = 33 750 kronor
- Sälj 20 doftljus x 25 personer = 45 000 kronor

« Föregående Till översikten Nästa »