Nick's

Adress: Götgatan 1a, 172 30 Sundbyberg
E-post: patrik@lubfoods.com

Nick's

Nick's är ett svenskt livsmedelsföretag bestående av ett litet team människor som brinner för mat och hälsa. De tror på idén om att livsmedel inte bara ska smaka gott. De måste också vara bra för dig och de människor du älskar. Nick's erbjuder produkter som alltid har smakupplevelsen i fokus och som aldrig, utan några undantag, innehåller tillsatt socker.

Tjäna stora pengar genom att sälja nyttiga snacks med 40% förtjänst på all försäljning! Storsäljarna Chocolate mix, Sport mix eller Favourite mix består av en blandning av våra allra mest populära produkter inom kategorierna proteinbars, snacks och choklad. Beställ ett gratis välkomstpaket idag!

Hammarby P17 tjänade över 56 000 kronor och finansierade på så sätt hela sin träningsresa till Grekland tack vare lagförsäljningen från Nick’s!