Nöbble Gård

Telefon: 070-6265226 / 070-6543781
E-post: kontakt@nobblegard.se

Nöbble Gård

Nöbble Gård är ett ekologiskt lantbruksföretag ett par mil norr om Kalmar. Vi som äger och driver Nöbble är Lennart och Veronica Svenzén.

En skolresa med klassen, ett träningsläger med hela idrottsföreningen eller en resa för att spela cup med laget – genom att sälja våra produkter når ni era mål snabbt och enkelt.

Vår rapsolja är odlad med omsorg där jordart och sortval är viktig för smak och arom och lägger grunden för smakupplevelsen. Den soliga sensommaren ger oljan dess karaktär och med långsam kallpressning och självsedimentering får vi hög kvalitet.

Är ni 27 stycken som säljer och alla säljer 8 st presentförpackningar var så tjänar ni 14 040 kr.

• Rapsoljeflaska 85 kr ut till kund, ni tjänar 25 kr/flaska
• Presentförpakning 160 kr ut till kund, ni tjänar 60 kr/presentförpackning

Säljer ni dessutom över 200 flaskor/presentförpackningar tjänar ni 5 kr extra per såld produkt (201 eller fler).