Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Save Lives Now

Kontaktuppgifter

Adress: Timotejvägen 21, 831 75 Östersund
Telefon: 070-5656028
E-post: info@savelivesnow.com
Hemsida:

Save Lives Now

Save Lives Nows vision är att vara en innovativ part för våra samarbetspartners och höja allmänhetens medvetenhet och intresse för att rädda liv.

Vår affärsidé är att producera, marknadsföra och sälja produkter som räddar liv.

Vårt kundlöfte är att vi ska utveckla produkter som allmänheten behöver och kan tänka sig att köpa för att förbygga olyckor, skador och rädda liv. Produkterna ska vara kundanpassade och levererade i förpackningar med information om hur produkten och dess användande kan rädda liv.

Produkter

Flash LED Light produkter är ett lysande sätt att ta hand om dig själv, dina nära och kära. Redan i skymningen ökar risken markant för olyckor. Risken att bli påkörd av en bil är tre gånger så stor i mörker som i dagsljus. Faktum är att utan hjälpmedel ser medtrafikanter dig först på 20 till 30 meters avstånd, men med Flash LED Light produkterna kommer du att synas på upp till 300 meters avstånd. Det ger alla medtrafikanter gott om tid att anpassa farten och minska risken för skador.

Ett bra sätt att skydda dig själv och visa omtanke för dina medtrafikanter, helt enkelt.

Säljexempel

Vi erbjuder ett partnerskap med marknadsanpassade priser, höga marginaler 40-50% och ett sponsorbidrag till varje barn/ungdom där de erhåller en Flash Väst var gratis, så de syns i mörkret när de tränar.

Vi skapar ett samarbete med våra unika och mycket omtyckta produkter och starka varumärke. Ni får produktgenomgång, snabb leverans och pengar på kontot så fort ni börjar försäljningen.

« Föregående Till översikten Nästa »