Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Skolkassan - Föreningskassan

Kontaktuppgifter

Adress: Granbo Agency AB , Bruksbacken 13 , 178 92 Adelsö
Telefon: 070-8883559
E-post: info@skolkassan.se
Hemsida:

Skolkassan - Föreningskassan

Föreningskassan ¤ Skolkassan hjälper föreningar och skolklasser att tjäna pengar till sina skolresor och andra aktiviteter genom att sälja våra produkter som man ändå köper till exempel saffran, strumpor och julkort.

Vi är ett litet företag och har funnits sedan 2004. I vårt sortiment ingår produkter som exempelvis SAFFRAN. Vi är ganska ensamma om att sälja Saffran och importerar det själva.

Vi ger definitivt våra säljare mycket bra avans på att sälja våra produkter. En större mängd ger bonus! Hos oss har ni full returrätt, 30 dagars kredit och ni löper ingen som helst ekonomisk risk. Ju mer ni säljer desto mer tjänar ni!

Produkter

Skolkassan har ett mindre sortiment av exklusiva kvalitetsprodukter, där SAFFRAN är en stor säljare och är vackert förpackad och perfekta att ge bort i present.

Vi har bara kvalitetsprodukter och samarbetar med seriösa leverantörer för att kunna leverera de bästa produkterna till bästa pris. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder!

- Strumpor
- Saffran
- Julkort / Påskkort
- Amaryllis/påskliljor

Vi har alltid högsta kvalitet till lägsta pris - testa oss och låt dig övertygas!

Säljexempel

Sälj 400 st fempack strumpor och tjäna 20 000 kr - dvs mer än 125% vinst på varje såld produkt. Oslagbart!

Julkort - sälj 5 000 julkort och få 200 % i vinst på varje sålt kort... Hur går det till?

Vi har alltid produkterna i lager (förutom blommor som är säsongsvara), för att kunna leverera snabbt och säkert. Vi ger Er 30 dagar kredit samt alltid full returrätt på oöppnade förpackningar.

« Föregående Till översikten Nästa »