Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Sparbössan

Kontaktuppgifter

Adress: Älvsjö torg 17, 12534 Stockholm
Telefon: 08-120 571 64
E-post: info@sparbössan.nu
Hemsida:

Sparbössan

Sparbössan sticker ut ur mängden eftersom vårt fokus inte enbart ligger på att tjäna pengar, utan vår målsättning är att barnen lär sig att sälja och sätta upp mål.

Vi ser detta som ett första steg ut i arbetslivet där barnen lär sig att sälja, spara, sätta upp mål och arbeta i grupp. Alla barn får ett varsitt diplom som intygar, att de har varit med och bidraget genom att tjäna pengar till klassen/föreningen/laget. Just diplomet är en väldigt uppskattad del i det hela, några barn har visat upp detta intyg vid ansökan om praktik eller sommarjobb med gott resultat.

Vi har lagt märke till att våra konkurrenter enbart har fokus på pengar, vilket har tagit över hela grundtanken med denna tradition. Vi vill återuppta fokus på att detta ska vara en del i barnens utbildning till ansvar.

Produkter

Mobiltillbehör, Powerbank & hörlurar.

Säljexempel

Barnen tjänar hela 50% av försäljningsbeloppet, utan några som helst krav. Och OM de mot förmodan inte får allt sålt eller ångrar sig, så är det fri retur. Detta för att vår tjänst inte ska skapa press på varken barnen, föräldrar, lärare eller tränare.

« Föregående Till översikten Nästa »