Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Svensk Idrottssupport

Kontaktuppgifter

Adress: Box 20, 183 21 Täby
Telefon: 08-756 59 05
E-post: info@idrottssupport.se
Hemsida:

Svensk Idrottssupport

Tjäna pengar och förverkliga era drömmar med Svensk Idrottssupport
Vi vill ge ungdomar chansen att få vara delaktiga i att tjäna ihop pengar till lagkassan, samtidigt som de gör en insats till föreningen. Vi sponsrar flera föreningar vars lag väljer att samarbeta med Svensk Idrottssupport.

Tjäna pengar till laget med gott samvete
Hög kvalité, trygghet och enkelhet. Vi erbjuder bara produkter av absolut bästa kvalité – så att ni kan tjäna pengar till laget med gott samvete. Det ska kännas tryggt från start till mål – inga utlägg, inga risker. Vi hjälper er hela vägen. Det ska vara enkelt – med hjälp av vårt säljmaterial kommer ni att lyckas nå era uppsatta mål, kanske till och med överträffa dem.

Produkter

Året-runt- & säsongsprodukter
Produkter av bästa kvalité är lättare att sälja. Vi vill ju att er försäljning ska vara så rolig och snabb som möjligt.

Vi jobbar med åretruntprodukter, som prisbelönt svensk salami från Ridderheims, el Toro taco spices – tacokrydda helt utan socker och tillsatser – och ekologisk olivolja från Acushla, flerfaldig guldmedaljör.

Säsongsprodukter gör att ni får ut mesta möjliga av er försäljning. På våren när grillarna åker fram erbjuder vi grillsåser och när det är dags att baka lussebullar kan ni tjäna pengar till laget med världens bästa saffran.

Säljexempel

Från enstaka lag och skolklasser till hela föreningar – alla har en chans att tjäna pengar tillsammans med Svensk Idrottssupport.

Skogås HK tjänade 104.580 kr, vid ett försäljningstillfälle.
Klass 6, Engelbrektsskolan tjänade 27.380 kr och kunde åka på efterlängtad klassresa.

Klicka på länken uppe till höger för att få mer information om hur ni kan tjäna pengar – med gott samvete!

« Föregående Till översikten Nästa »