Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Sverigesupporten

Kontaktuppgifter

Adress: Box 539, 45121 Uddevalla
Telefon: 0522-63 30 00
E-post: info@sverigesupporten.se
Hemsida:

Sverigesupporten

Sverigesupporten har som mål att leverera produkter som kan hjälpa till att öka intäkterna till bland annat skolor, föreningar och klubbar. Detta gör vi genom att erbjuda produkter som varje hem behöver, av mycket hög kvalitet. Vi hjälper till att förverkliga idéer och framtidsplaner som skolresor, studieresor, resor till evenemang eller införskaffning av utrustning.

Produkter

CARE NESS
– toalettpapper
Ett miljövänligt papper med mycket god uppsugningsförmåga. Vit returfiber av hög kvalitet. Varje toalettrulle är på 34m och består av två lager.
64 rullar/säck, 8 rullar/paket.

CARE NESS
– hushållspapper
Ett miljövänligt papper med mycket god uppsugningsförmåga! Vitt, dubbel mjukpräglat av hög kvalité. Livsmedelsgodkänd. Varje hushållsrulle är på 17,8m och består av två lager.
32 rullar/säck, 4 rullar/paket.

Säljexempel

Med Sverigesupporten går det snabbt och enkelt att tjäna ihop pengar till klassen eller föreningen. Ni tjänar hela 100 kr/säck.

Exempel:
64 föreningsmedlemmar tar beställning på 8 säckar toalettpapper var och 2 säckar hushållspapper var.

Toalettpapper: 8 säckar x 64 medlemmar x 100 kr = 51 200:-
Hushållspapper: 2 säckar x 64 medlemmar x 100 kr = 12 800:-

Er totala förtjänst blir: 64 000:-

« Föregående Till översikten Nästa »