Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Tulpankungen

Kontaktuppgifter

Adress: Geometrivägen 3-7, 141 75 Kungens Kurva
Telefon: 08-744 06 00
E-post: info@tulpankungen.se
Hemsida:

Tulpankungen

Tulpankungens grundidé är att hjälpa er förening tjäna pengar på ett enkelt sätt, genom försäljning av högkvalitativa, väl efterfrågade och prisvärda produkter. Året är uppdelat i fyra säsonger, vilket gör det möjligt att variera utbudet efter årstider och högtider. Blommorna har även kompletterats med delikatesser, såsom handtillverkat godis och saffran. För vem blir inte glad av färska blommor och lyxiga godsaker?

Produkter

Julblommor:
Med Tulpankungens julblommor och godsaker kan er förening tjäna de pengar ni behöver till era äventyr. Det som gör försäljningen så populär är de trevliga, prisvärda produkterna. Julblommor är roliga att sälja därför att ni erbjuder något som folk verkligen vill ha, till vettiga priser och av hög kvalitet. Ni tar först upp beställningar och levererar ut senare – Ett riskfritt sätt att samla in pengar till klassresan eller cupen!

Tulpaner:
Januari till påsk köper vi svenskar över en miljon tulpaner om dagen! Kan du tänka dig något mer lättsålt under vårkanten? Att sälja superfärska svenska tulpaner direkt till dörren är ett unikt sätt att tjäna pengar t ex till er cup. Med vårt smarta abonnemangssystem är försäljningen helt riskfri för er.

Säljexempel

Försäljningsmaterialet är alltid gratis, frakten alltid fri och inga dolda kostnader kommer någonsin att överraska er. Med oss får ni alltid en rejäl förtjänst till lagkassan.

Upp till 33,3 % förtjänst samt möjlighet att få gratis biobiljetter.

« Föregående Till översikten Nästa »