Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Tvättmästarn

Kontaktuppgifter

Telefon: 040-606 05 60
E-post: info@tvattmastarn.se
Hemsida:

Tvättmästarn

Sveriges Bästa Föreningsförsäljning

Det bästa sättet att tjäna pengar till laget, klassen & föreningen är att sälja produkter ALLA använder dagligen, året om. Det är just sådana produkter Tvättmästarn erbjuder er att sälja. Produkterna är Svensktillverkade och miljömärkta med Svanen och i sortimentet hittar du allt ifrån Toapapper & Hushållspapper till vårt storsäljande Sport-tvättmedel. Inga färdigkomponerade paket, utan var och en köper bara det man vill ha!

Fullständigt sortiment hittar du här!


Produkter

Gratisprover – givetvis utan förbehåll

Vi på Tvättmästarn är stolta över våra produkter och de tål verkligen att testas. Vi bjuder på proverna till dig som är ledare eller blivande kontaktperson. Det är ett utmärkt sätt att ta reda på vad det är ni ska sälja så att du med egna ord kan beskriva produkterna för laget. Givetvis är detta helt utan förbehåll, ni provar produkterna, sen bestämmer ni själva OM ni vi sälja Tvättmästarn. Det är fair play tycker vi!

Beställ dina Gratisprover & info redan idag.

Säljbonusar för spelarna

Föreningsförsäljning ska vara roligt tycker vi på Tvättmästarn. Är det kul att dra in pengar till laget eller klassen så engagerar det, och är engagemanget bra så blir ju resultatet & förtjänsten bra! Hos oss hittar ni alltid roliga & sporrande tävlingar, just nu kan ALLA som säljer Tvättmästarn ta hem både Biobiljetter och presentkort på MAX som säljbonusar.

Hög förtjänst

”En av de mest lönsamma föreningsförsäljningarna vi kört” brukar vi få höra, lättsålda produkter i kombination med en hög förtjänst är hemligheten. Just nu tjänar ni 52kr/sålt paket när ni säljer 250 paket eller fler, men det klarar i stort sett alla lag som är runt 15 personer eller fler. Snittet ligger på ca 20 sålda paket/person. Dessutom bonusar på upp till 3000kr, se aktuell kampanj. Skulle ni mot all förmodan inte nå 250 paket, men landar mellan 200-249 paket så har ni 47kr/paket och under 200 paket så har ni vår vanliga, redan höga, förtjänst på 42kr/paket.

Aktuell kampanj

Säljexempel

15st som säljer, säljer 20 paket var = 300 paket totalt = ca 16.000kr i förtjänst*.
25st som säljer, säljer 20 paket var = 500 paket totalt = ca 29.000kr i förtjänst**.
35st som säljer, säljer 20 paket var = 700 paket totalt = ca 39.000kr i förtjänst**.

*inkl extra bonus på 500kr
**inkl extrabonusar på 3000kr

Så här tycker vi som sålt!
Varför välja Tvättmästarn?
Vi vill Starta försäljning!
Jag vill beställa Gratisprover!


« Föregående Till översikten Nästa »