Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Grillkol.se - Alla grillar!

Kontaktuppgifter

Adress: Stationsgatan 31, 823 30 Kilafors
Telefon: 0278 203 78
E-post: info@grillkol.se
Hemsida:

Grillkol.se - Alla grillar!

Sedan början av år 2000 har vi samarbetat med föreningar och klasser och hjälpt dessa att förverkliga sina mål med våra lättsålda produkter. Med oss som samarbetspartner har ni stöttning från start till mål med allt säljmaterial ni behöver och såklart med en personlig kontakt.

Vi startade 1984 och har haft AAA soliditet sedan 2004. Detta ser vi som en fin merit och som ett tecken på att våra kunder är nöjda med våra kvalitativa produkter!

Produkter

Att sälja grillkol/briketter för er i föreningen/klassen är ett effektivt sätt att med en högt efterfrågad produkt med bra kvalitet tjäna extra pengar till era ändamål.

Fördelarna med att sälja grillkol/briketter är många och vi är helt säkra på att alla känner minst 10 personer som äger en grill. Grillkol för med sig positiva tankar om god mat och trevligt sällskap. Grilla är ju något man faktiskt kan göra året runt vilket innebär att ni har möjlighet till flera försäljningsmöjligheter/tillfällen under året!

Alla våra produkter kostar 140 kronor inkl. frakt. Er förtjänst är 55 kronor per såld produkt.

Nyhet!
Nu har ni som förening/klass möjligheten att dubbla er försäljning och så klart er vinst med samma antal kunder genom två leveranstillfällen (mars-maj & juli-aug).

Säljexempel

30 pers säljer 3 produkter/leverans = 10 800:-
30 pers säljer 4 produkter/leverans = 14 400:-
30 pers säljer 5 produkter/leverans = 18 000:-
30 pers säljer 6 produkter/leverans = 21 600:-

Klicka här för intresseanmälan och mer information!

PS. Alla grillar!

« Föregående Till översikten Nästa »