Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Home Seremonies

Kontaktuppgifter

Adress: Ekonomivägen 11, 436 33 Askim
Telefon: 031-709 56 24
E-post: info@homeseremonies.se
Hemsida:

Home Seremonies

Home Seremonies är en del av Newbody Family. Newbody Family har funnits sedan 1987 och har sedan starten bidragit med över 1,2 miljarder till svenskt föreningsliv.

Eftersom Home Seremonies är alldeles nystartat har ni chansen att sälja produkter som ingen annan sålt och på så sätt enkelt dryga ut lagkassan.

Produkter

Med Home Seremonies tjänar ni enkelt pengar till laget genom att sälja svensktillverkade ljus, doftljus, tvål, lotion och servetter – alltså produkter som alla ändå behöver. Dessutom är samtliga produkter paketerade i fina presentförpackningar – som gör dem perfekta som gåvor till nära och kära.

Alla våra produkter är utvecklade med miljön i fokus, t.ex. är servetterna tillverkade av fallna och krokiga träd – som inte kan användas till något annat, och antik- och kronljus är svanenmärkta.

Doftljusen är sojavaxbaserade och därför helt veganska.

Säljexempel

Med oss säljer ni fler paket – eftersom priset till era kunder är det absolut bästa.

25 paket x 25 spelare = 16 875 kronor
30 paket x 25 spelare = 20 250 kronor
35 paket x 25 spelare = 23 625 kronor

Vi är medvetna om att vi inte har den högsta förtjänsten per paket – men genom att inte ha det får era vänner, som handlar av er, mer för pengarna och köper fler paket.

« Föregående Till översikten Nästa »