Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Kryddskafferiet

Kontaktuppgifter

Adress: Vattentornsvägen Gåserum 2, 594 43 Västervik
Telefon: 0490-36400
E-post: info@kryddskafferiet.se
Hemsida:

Kryddskafferiet

Kryddskafferiet hjälper idrottslag, föreningar och skolklasser att tjäna pengar till träningsläger, cuper och skolresor.

Med Kryddskafferiets koncept säljer ni Tacokryddor till fredagsmyset och saffran till lussebaket. Ni får varorna på plats och startar er försäljning direkt, inga förbeställningar. Snabbt, enkelt och effektivt.

• Ekonomiskt riskfritt
• Hög förtjänst
• Fri frakt - inga dolda kostnader
• Högsta kvalitet och lättsålda varor
• Inga tillsatser
• Lätt att hantera
• Support genom hela försäljningen
• Full returrätt

Produkter

Vår Tacokrydda är framtagen med bästa möjliga råvaror tillsammans med vår producent. Inga tillsatser och noggrant utvald blandning ger vår Tacokrydda en balanserad smak som tilltalar de allra flesta. Förpackningen innehåller 8 påsar om 40 g kryddblandning, varje påse anpassat för 400 g köttfärs. Levereras i låda innehållande 32 styck förpackningar.

Säljpris till kund:
100 kr/förpackning. Laget, föreningen eller skolklassen behåller 35 kr


Vår Saffran är odlad och skördad för hand av människor som har utvecklat hantverket sedan 700-talet. Inga genvägar, helt naturligt bara de bästa blommorna används. Den finns inte att köpa i butik eller liknande vilket gör produkten helt unik. Självklart är vär saffran helt fri från tillsatser precis som alla våra produkter.Förpackningen innehåller 4 st 0,5 gram saffransburkar i transparent återvinningsbar plast med innehållsförteckning och datummärkning.

Säljpris till kund:
100 kr/förpackning. Laget, föreningen eller skolklassen behåller 35 kr


Säljexempel

Sälj 10 paket saffran eller 10 förpackningar Tacokrydda x 25 pers = vinst 8750 kr

« Föregående Till översikten Nästa »