Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Pasta Point

Kontaktuppgifter

Adress: Skimmelvägen 8, 152 57 Södertälje
Telefon: 073-939 94 58
E-post: info@pastapoint.se
Hemsida:

Pasta Point

Kolhydratladda med laget och sälj vår läckra pasta! Pasta Point är det moderna företaget som har varan som funkar i alla väder och för alla åldrar: pasta.

• Sälj en vara som många vill ha: pasta!
• Sälj en vara till ett pris många är beredda att betala: 50 kronor!
• Sälj till bra förtjänst: 19 kronor av såld pastaprodukt för 50 kronor går direkt till er!

Produkter

Pasta Point erbjuder durumvetepasta, fullkornspasta, röd linspasta och grön ärtpasta. Vi satsar 100-procentigt! Vår gula, goda durumvetepasta består av 100 % mjöl av durumvete, fullkornspastan är gjord av 100 % mjöl av fullkornsdurumvete och samma sak med lins- och ärtpastan. Den består av 100 % mjöl av röda linser och 100 % mjöl av gröna ärter. Ärt- och linspastan är dessutom glutenfri! Perfekt då många efterfrågar god, glutenfri pasta.

Durumvetepastan säljs i trepack om 350 gram. Sålt trepack för 50 kronor genererar 19 kronor till er. Fullkornspastan säljs i trepack om 250 gram. Era kunder betalar 50 kronor och ni behåller 19 kronor. Lins-och ärtpastan innehåller 300 gram pasta och säljs styckevis för 50 kronor och som vanligt behåller ni 19 kronor av denna summa.

Vi har exklusiv, god pasta ni inte hittar i er livsmedelsbutik! Bara det gör att försäljningen går som en dans.

Det ska vara enkelt och uppskattat att köpa av er som lag. Det är det med en bra produkt till en kostnad av bara 50 kronor. Ni riskerar inte att era köpare känner att de fått något de inte behöver. I dagens samhälle, där tempot är högt och det är många bollar i rullning, är det skönt att öppna skåpet och ha god pasta att koka till middagen.

Med oss blir era drömmar verkliga. Det ska vara enkelt och smidigt att snabbt tjäna ihop en bra slant till laget. Det är det med Pasta Point.

Säljexempel

Sälj 20 pastaprodukter x 25 personer= vinst 9 500 kronor
Sälj 25 pastaprodukter x 25 personer = vinst 11 875 kronor
Sälj 25 pastaprodukter x 30 personer = vinst 14 250 kronor

På vår hemsida pastapoint.se finns en kalkylator som hjälper er att se hur mycket ni behöver sälja för att nå era mål. Beställ hem ett gratis infopaket på pastapoint.se.

I paketet finns:
• Det antal säljkataloger ni behöver
• Ett prov på vår pasta
• Ett informationsbrev till kontaktpersonen

Med säljkatalogen i handen kommer ni igång direkt!

« Föregående Till översikten Nästa »