Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Quality Coffee Nordic AB

Kontaktuppgifter

Adress: Klaxås Framgården , 665 92 Kil
Telefon: 070-6942299
E-post: qc@qcnordic.com
Hemsida:

Quality Coffee Nordic AB

-Gör som tusentals andra klasser, lag och föreningar gör varje år. Tjäna pengar till kassan genom att sälja Quality Coffee´s unika kvalitetskaffe och nå era mål!

Quality Coffee Nordic AB – Av idrottare för idrottare
Quality Coffee är ett nyetablerat företag inom klass- och föreningsbranschen som drivs av två idrottande tjejer. Vi har tagit in en helt ny produkt på en växande marknad. Av alla som säljer av oss är just majoriteten idrottslag och föreningar. Alla av våra kunder är mycket nöjda med sin försäljning och många återkommer. Anledningen är att vår produkt har en stor kundnytta. Genom att lag, klasser och föreningar säljer vår produkt tjänar de pengar till kassan och deras kunder får en produkt som de använder dagligen. Vår produkt funkar också som en utmärkt ge bort-present.

Produkter

Vi erbjuder lag, klasser och föreningar att tjäna pengar genom att sälja vår kaffebox. Boxen innehåller serien ”Next Generation” som består av:

1. ”Organic Dark Roast” Ekologiskt odlat kaffe som är handplockat i Syd- och Centralamerika samt Östafrika. Mörkrostat bryggkaffe med toner av skogsbär och mörkchoklad i den komplexa eftersmaken. 100% Arabica kaffe.
2. ”Brazil” ett mellanrostat bryggkaffe med rund och len smak. Bjuder på söta toner av smörkola och hasselnöt i den långa, goda eftersmaken. 100% Arabica Peaberries, även kallad the Pearl of Coffee.
3. ”Rwanda” det mellanrostade bryggkaffet för den smakintresserade kaffekonsumenten. 100% Arabica kaffe som bjuder på en söt och sammetslen ton av solmogna körsbär i den angenäma eftersmaken

Nu kan alltså alla föreningar, lag och klasser starta sin försäljning av denna spännande kaffebox som inte bara är en kaffebox utan också den perfekta ”ge-bort-presenten” och tjäna pengar till kassan. Boxen säljer ni för 200 kr och för varje såld box erhåller ni 45 kr.

Säljexempel

Om ett lag, en klass eller en förening är 30 säljare och varje enskild säljare säljer 10 boxar var resulterar det i en förtjänst på 13 500 kr.

« Föregående Till översikten Nästa »