Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Welfare Games AB – SportNplay.se

Kontaktuppgifter

Adress: Kjulauddsvägen 20, 18360 Täby
Telefon: 08-490 096 92
E-post: support@sportnplay.se
Hemsida:

Welfare Games AB – SportNplay.se

SportNplay.se är familjernas webbutik! Hos oss finner du produkter för rörelse, sport, lek, spel, skapande och glädje! Genom vårt helt nya, spännande marknadsföringsbaserade och gemenskapsbyggande koncept vill vi göra det lätt och kul för ditt lag, skolklass, grupp eller förening att tjäna pengar!

Produkter

Varför sportNplay.se?
Med vårt koncept slipper ni all omständlig pengahantering, åka runt och leverera varor, orderupptagning med foldrar och beställningsformulär - allt för att ni i allra högsta grad ska kunna fokusera på er kärnverksamhet!

• Vi erbjuder en riktigt bra webbutik, kundtjänst, leverans, betalning, ett kul och uppdaterat produktutbud och hög service! Vi erbjuder allt som annars är jobbigt men väldigt viktigt när det kommer till att tjäna pengar!

• Vi erbjuder era kunder produkter som passar till hela familjen och som är riktigt uppskattade som presenter!

• Vi har en för oss väldigt viktig ”WIN! WIN!! WIN!!!”-lösning där både ni och vi utvecklas tillsammans, ett program där gemenskapen i gruppen är i fokus samtidigt som ni tjänar pengar!

Hur ni tjänar pengar:
Ni får en egen länk till sportNplay.se, det enda ni behöver göra är att dela länken till familj och vänner och uppmana dem att handla i butiken. Alla köp som görs via er länk till butiken registreras och möjliggör att vi kan betala provision till er på alla köp som ni har genererat. Ni får en ingångsprovision på 10procent när ni går med i programmet, med en möjlighet att få upp till 20procent genom att utföra olika gemenskapsbyggande eller säljdrivande uppgifter!

Exempel på uppgifter:
• Visa ert stöd! Gå som lag/grupp/klass eller förening och heja på ett yngre eller äldre lag/klass/grupp eller utövare i er förening/skola när de tävlar, stötta och heja på dem! Utförd uppgift ger 1procentenhet mer i provision

• För varje utövare i laget/föreningen/klassen/gruppen vill vi få in minst 5 konkreta förslag på hur vi skulle kunna göra webbutiken sportNplay.se bättre! Utförd uppgift ger 1procentenhet mer i provision

Säljexempel

Ett lag om 22 spelare genererar 10köp var i webbutiken för runt 300kr per spelare, detta kan ge er en provision om cirka 11500kronor! Ingen uppstartsavgift, inga minimisäljkrav eller övriga dolda kostnader! Ett marknadsföringsbaserat program fullt med fördelar skapat endast för er!

Läs mer på sportNplay.se

« Föregående Till översikten Nästa »