Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

Sverigesupporten

Kontaktuppgifter

Adress: Box 539, 45121 Uddevalla
Telefon: 0522 – 63 30 00
E-post: info@sverigesupporten.se
Hemsida:

Sverigesupporten

Sverigesupporten har som mål att leverera produkter som kan hjälpa till att öka intäkterna till bland annat skolor, föreningar och klubbar. Detta gör vi genom att erbjuda miljömärkta produkter som varje hem behöver, av mycket hög kvalitet. Vi hjälper till att förverkliga idéer och framtidsplaner som skolresor, studieresor, resor till evenemang eller införskaffning av utrustning.

Sverigesupporten fakturerar alltid slutkunden, vilket innebär ingen pengahantering.

Produkter

Lambi - Ett papper som är både starkt, underbart mjukt och av högsta kvalitet. Lokalt tillverkat i våra egna pappersbruk i Sverige av naturlig och hållbar råvara från nordisk natur. Det är även rekommenderat av Asthma Allergy Nordic.

Serla - Bra kvalitet i tre lager som räcker länge. Förpackningen är gjord av Green Pack-material med minst 60% återvunnen plast. Och det är tillverkat lokalt. Av återvunnen och förnybar råvara. Och tillverkningen är hållbar.

Förtjänst
Ni får hela 60kr i förtjänst per såld bal.
Säljexempel

Ni tjänar hela 60kr/säck.

30 föreningsmedlemmar tar beställning på 8 säckar toalettpapper var och sex säckar hushållspapper var.

Toalettpapper: 8 säckar x 30 medlemmar x 60 kr = 14 400 kr

Hushållspapper: 6 säckar x 30 medlemmar x 60 kr = 10 800 kr

Er totala förtjänst blir 25 200 kr!

« Föregående Till översikten Nästa »